Tentang


Nama saya Itsna Hikmatul Maula.Lahir tanggal 7 November 1997 di Tulungagung, Jawa Timur.Walaupun saat ini saya masih berumur 12 tahun, tapi saya mengekspresikan diri saya lewat tulisan.Dan tulisan ini saya tuangkan ke dalam blog saya sekarang ini.Karena hobi saya membaca, saya bisa menulis banyak hal yang saya suka.Berbagai ide pun muncul setiap hari untuk menjadi bahan tulisan baru.Saya bisa bercerita, membagi-bagikan ilmu dll untuk setiap pengunjung blog saya yang sederhana ini.

Pasti anda mengira saya hanyalah sosok anak kecil yang menulis cerita sehari-hari dalam blog ini.Memang itu benar adanya.Saya selalu menulis kejadian menarik yang pernah saya alami.Misalnya ‘Pesta menyambut tahun baru’.Sebuah tulisan yang saya tulis di malam pergantian tahun.Menurut saya pengalaman dalam tulisan tersebut menarik untuk saya bagikan pada pengunjung blog ini.

***

6 Februari 2013 —

Sudah lama saya tidak ngeblog. Kangen banget rasanya. Hehe. Blog yang saya dirikan tiga tahun lalu sampai sekarang alhamdulillah bisa meraih sukses seperti cita-cita saya. Yaitu seperti blogger-blogger yang sukses sebelum saya. Dengan rating pengunjung yang memang tinggi. Dan sekali lagi, alhamdulillah saya pun bisa menggapainya.

Sekitar satu sampai dua tahun saya ‘mati suri’ dari blog, dan teringat akan suka duka saya selama ngeblog. Rasanya amat sangat berdosa kalau saya tidak kembali ngeblog seperti dulu. Lama tidak bersua di dunia perbloggeran. Saya pun ‘menyambangi’ blog ini. Dan ternyata memang saya masih ingat betul semuanya tentang blog. Tidak ada yang kelupaan. Sekalipun memang tampilan desain WordPress sudah berbeda dari yang dulu. Tapi saya masih bisa mengoperasikannya dengan lancar. 🙂

InsyaAllah. Saya akan mulai mengeblog lagi. Walaupun tidak sesering dulu karena sekarang sudah menjadi santri yang masih sibuk mengenyam pendidikan. Tapi saya akan kembali menjalankan blog ini. Mengingat perjuangan saya demi blog ini. Sayang kalau harus dilupakan begitu saja. Bahkan saya sampai mengorbankan UASBN demi mempelajari seluk beluk blog ini. Jangan ditiru ya. Hehe.

Sekian prakata dari saya di bulan kedua tahun 2013 ini. Semoga semuanya juga bisa menjadi blogger seperti saya. Jika ada kemauan, pasti kita akan berusaha untuk menggapainya sampai dapat. Walau tidak semudah itu, tetap dijalani saja. Nikmati setiap proses demi proses karena semuanya bermula dari bawah ke atas. Bukan dari atas ke atas. 🙂

#nostalgiablogger

 ***

Untuk kontak langsung dengan saya silahkan add Facebook Itsnahm, Twitter @itsnahm atau melalui email di itsnaazta@gmail.com. See you next time :))

 

 

 

 

 

Iklan

152 thoughts on “Tentang”

  1. mo tanya ne itsna.. klo mo nambahin menu )r Halaman yg berada di atas tampilan blok gimana caranya?
    misalnya di blog itsna untuk menunya yg ada di atas tampilan adalah “buku alamat”, “daftar isi”, “pertanyaan” cahtt yuk.
    tu buat kyk gitu gimana?
    thnks sebelumnya itsna,
    n salut lo banyak bgt ilmu ya, gmn biar bs seperti istna?

    1. Mungkin maksud anda cara tambahin menu ya? Caranya cari klik Dasborku, lalu cari kolom Halaman di sebelah kiri layar. Setelah ketemu tinggal klik halaman baru. Kalau jawaban saya semuanya ngga’ ada yang cocok silahkan bertanya lagi.

  2. assalamu’laikum, ya rajin banget nulis ya, sama aku kenal wp baru 3 pekan yg lalu krn tuntutan kerja tuk buat toko online. Aku braniin aja, cuma males buat postingnya, capek juga.

    Tanya blog bisnis kamu masih ada gak?

  3. kunjungan balik nih .. 😀

    kamu mirip ama teman bloggerku yg namanya Dinda … dia ngeblog di usia 12-an…

    sampe skrg dia tetap aktif ngeblog, sedangkan aku udah mati suri hehehehe 😀 hampir mati beneran ….

  4. ini baru namanya anak indonesia, cabe rawit yang sangat pedes dalam berbagi ilmu.
    makasih ya atas ilmunya lanjutkan dan sukses buat mu.

  5. sory ya Istna aq pikir kamu seorang laki2 dewasa yg ber pengalaman luas..!!
    ter nyata kamu seorang gadis Muanis yg mempunyai ilmu yang lebih luas,semoga selalu sukses menjalani semua tugas!! (aminnn…)
    salam kenal Istna?

    1. @winarko
      Salam kenal juga…
      Tak papa deh klo salah manggil. Setiap orang kan punya salah…. 🙂

      @kakbayu
      Hehe, terima kasih atas dukungan dan pujiannya. Oke, saya bentar lagi mau berkunjung. Tunggu yach…

  6. Assalamualaikum. ingin bertanya nih,, boleh kan? saya masi baru dalam dunia blog.. hehehe.. gmana sih buat yang Yang Sedang Mampir Sekarang dan statitik blog ?? pgen pake gtuan , tapi bingung dapet dari mana.. 🙂 terimakasih sebelumnya.. 🙂

  7. Assalamu’alaikum…..
    Keren Mbak blognya…..masih kecil tp sudah punya pola pikir org dewasa,bikin blognya yang bermanfaat bukan hanya sekedar iseng2 nampang…….Insya Allah jd motivasi buat saya untuk bisa membuat blog yang bermanfaat……..bukan blog iseng2 yang seperti saya buat selama ini….sukses ya…..

  8. meskipun masih muda, tetapi sudah sangat jago sekali dalam bidang blog, wanita lagi. Bagaimana nih tipsnya supaya bisa sukses.. MMMM> btw boleh tuker link g ? banner kmu sudah aku pasang di brotherbuzz.blogspot.com.. lam kenal aku anak banjarmasin (kalimantan)

  9. Assalamu’alaikum…..Keren Mbak blognya…..masih kecil tp sudah punya pola pikir org dewasa,bikin blognya yang bermanfaat bukan hanya sekedar iseng2 nampang…….Insya Allah jd motivasi buat saya untuk bisa membuat blog yang bermanfaat……..bukan blog iseng2 yang seperti saya buat selama ini….sukses ya…..
    +1

  10. assalamu’alaikum

    wah masya Alloh,,, manggil siapa ya enaknya supaya lebih akrab …? Nduk atau Nak atau Adek.. La keponakan om dah SMA e… Trus di TULUNG AGUNG, itu kan daerah keluarga besar om di sana..

    oke salam kenal ya… 🙂 blog nya Dek Itsna dah di LINK saya lo…

  11. wuih…boleh juga nih blognya Itsna…bisa nambah ilmu, sekalian ah mo nanya; gimana caranya pasang penerjemah & yang sedang mampir sekarang…kayak di blog kamu?
    Link-nya dah aku pasang…salam kenal ya!

  12. ga terasa pengunjungnya uda lbh dr 21 rb org kak, wah congrat ya, pirowene nulis pertama di “tentang saya” aja abis titik ga pake spasi, dikritik & dibetulin mama pake ngeyel ga percaya lagi… hehe… alhamdulillah skrg tulisannya uda bs dibaca dgn enak….

  13. salut deh, blognya bagus, banyak ilmu yang bisa di dapat dari blog ini..

    ngak nyesel deh dah mampir, dan bakal mampir lagi mbaca-baca.

    sukses buat Itsna Hikmatul dan rekan-rekan pembaca blog ini

    salam,

    pasarjogja.com – seneng mbaca-baca juga jeng

  14. Awesome blog! Do you have any hints for aspiring writers? I’m planning to start my own blog soon but I’m a little lost on everything. Would you recommend starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many choices out there that I’m completely overwhelmed .. Any ideas? Thank you!

  15. Excellent post at Tentang saya BaCaAnKu. I was checking continuously this blog and I’m impressed! Very useful information particularly the last part 🙂 I care for such information a lot. I was seeking this certain info for a very long time. Thank you and best of luck.

  16. Ping-balik: URL
  17. I’m impressed, I must say. Really rarely do I encounter a blog that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you have hit the nail on the head. Your idea is outstanding; the issue is something that not enough people are speaking intelligently about. I am very happy that I stumbled across this in my search for something relating to this.

  18. Hey there! I know this is kinda off topic but I was wondering if you knew where I could locate a captcha plugin for my comment form? I’m using the same blog platform as yours and I’m having problems finding one? Thanks a lot!

  19. Nice post at Tentang saya BaCaAnKu. I was checking continuously this blog and I’m impressed! Extremely useful information specially the last part 🙂 I care for such info much. I was seeking this certain info for a long time. Thank you and best of luck.

  20. Nice post at Tentang saya BaCaAnKu. I was checking continuously this blog and I’m impressed! Extremely useful info specially the last part 🙂 I care for such info a lot. I was looking for this particular information for a very long time. Thank you and good luck.

  21. Tentang saya BaCaAnKu I was recommended this website by my cousin. I’m not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my problem. You’re incredible! Thanks! your article about Tentang saya BaCaAnKuBest Regards Rolf

  22. Heya exceptional blog! Does running a blog such as this require a lot of work? I’ve no expertise in coding but I had been hoping to start my own blog in the near future. Anyways, should you have any recommendations or techniques for new blog owners please share. I understand this is off subject but I simply wanted to ask. Cheers!

  23. Attractive section of content. I just stumbled upon your site and in accession capital to assert that I get in fact enjoyed account your blog posts. Anyway I will be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently fast.

  24. Hey! This is my first visit to your blog! We are a collection of volunteers and starting a new project in a community in the same niche. Your blog provided us beneficial information to work on. You have done a outstanding job!

  25. Does your blog have a contact page? I’m having problems locating it but, I’d like to shoot you an e-mail. I’ve got some creative ideas for your blog you might be interested in hearing. Either way, great site and I look forward to seeing it develop over time.

  26. I wish to get across my admiration for your kind-heartedness giving support to those people that should have help on in this situation. Your real dedication to passing the solution around was extraordinarily powerful and have surely permitted associates like me to get to their dreams. Your new invaluable recommendations denotes much to me and substantially more to my office colleagues. Regards; from each one of us.

  27. Almost all of what you say is supprisingly accurate and that makes me ponder the reason why I hadn’t looked at this with this light previously. Your piece really did switch the light on for me personally as far as this subject matter goes. Nevertheless at this time there is actually 1 factor I am not necessarily too comfy with so whilst I make an effort to reconcile that with the core theme of the point, permit me observe exactly what all the rest of the subscribers have to say.Nicely done.

  28. This is the correct Tentang saya BaCaAnKu blog for anyone who wants to seek out out some this topic. You asking so more its nearly exhausting to present with you (not that I really would want…HaHa). You definitely put a new gyrate on a issue thats been transcribed roughly for years. Pleasant whatsis, only zealous!

  29. Nice post. I learn something more challenging on different blogs everyday. It will always be stimulating to read content from other writers and practice a little something from their store. I’d prefer to use some with the content on my blog whether you don’t mind. Natually I’ll give you a link on your web blog. Thanks for sharing.

  30. Tentang saya BaCaAnKu I was recommended this blog by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my difficulty. You’re incredible! Thanks! your article about Tentang saya BaCaAnKuBest Regards Shane

  31. This is the reverse Tentang saya BaCaAnKu journal for anyone who wants to assay out out roughly this message. You remark so some its near debilitating to discourse with you (not that I really would want…HaHa). You definitely put a new twisting on a subject thats been backhand nigh for life. Respectable sundries, simply major!

  32. Tentang saya BaCaAnKu Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I have truly enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!

  33. This is the accurate Tentang saya BaCaAnKu blog for anyone who wants to essay out out some this content. You attention so some its virtually exhausting to present with you (not that I really would want…HaHa). You definitely put a new rotation on a topic thats been transcribed around for eld. Overnice nonsense, but high!

  34. I simply want to mention I am newbie to weblog and absolutely savored your web blog. Probably I’m want to bookmark your blog post . You amazingly come with awesome articles and reviews. Thanks for revealing your webpage.

  35. I believe what you typed was actually very reasonable. However, what about this? suppose you were to create a killer headline? I am not saying your information isn’t good., however what if you added something that grabbed a person’s attention? I mean Tentang saya BaCaAnKu is a little boring. You could glance at Yahoo’s front page and see how they write article titles to get people to click. You might try adding a video or a related pic or two to get readers excited about what you’ve got to say. In my opinion, it could make your website a little livelier.

  36. I just want to tell you that I am just very new to weblog and honestly loved you’re web-site. Probably I’m planning to bookmark your site . You definitely come with very good stories. Thank you for revealing your web-site.

  37. I have been browsing online more than 3 hours these days, but I never found any attention-grabbing article like yours. It is lovely worth sufficient for me. Personally, if all website owners and bloggers made just right content material as you did, the internet will be much more useful than ever before.

  38. ya allah seusia kmu ad bkat yg blm tentu smua seusia kmu miliki..aq biasa d pnggil zie,aq pun ada keinginan utk menuliskn dlm stu crita novel tntg prjlnan hdp aq tp blm kesampaian

  39. Hello there, I do think your website may be having internet browser compatibility problems. When I look at your blog in Safari, it looks fine however, when opening in Internet Explorer, it has some overlapping issues. I merely wanted to give you a quick heads up! Aside from that, fantastic site!

  40. An outstanding share! I’ve just forwarded this onto a co-worker who has been conducting a little research on this. And he actually bought me dinner simply because I found it for him… lol. So let me reword this…. Thank YOU for the meal!! But yeah, thanks for spending the time to talk about this topic here on your website.

  41. I seriously love your site.. Pleasant colors & theme. Did you make this site yourself? Please reply back as I’m trying to create my own site and would like to know where you got this from or what the theme is called. Many thanks!

  42. An outstanding share! I’ve just forwarded this onto a co-worker who was conducting a little homework on this. And he actually bought me lunch because I discovered it for him… lol. So allow me to reword this…. Thanks for the meal!! But yeah, thanx for spending some time to discuss this issue here on your website.

  43. May I simply say what a comfort to find a person that actually knows what they are discussing online. You definitely know how to bring an issue to light and make it important. More and more people must read this and understand this side of your story. I was surprised that you’re not more popular since you certainly have the gift.

  44. You’re so awesome! I do not believe I’ve read through something like that before. So nice to find someone with a few unique thoughts on this issue. Really.. many thanks for starting this up. This website is one thing that’s needed on the internet, someone with a bit of originality!

  45. Thank you for any other great article. Where else may just anyone get that type of
    info in such a perfect manner of writing? I’ve a presentation subsequent week, and I’m
    at the search for such information.

  46. Hey I am so thrilled I found your blog, I really found
    you by accident, while I was browsing on Askjeeve for something else,
    Anyways I am here now and would just like to say many thanks for a remarkable post and
    a all round entertaining blog (I also love the theme/design), I
    don’t have time to go through it all at the minute but I have
    bookmarked it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to
    read a lot more, Please do keep up the superb jo.

  47. After going over a few of the blog articles on your web site, I seriously appreciate your way of writing a blog. I book-marked it to my bookmark webpage list and will be checking back soon. Take a look at my web site as well and let me know what you think.

  48. Greetings, I do think your blog could be having internet browser compatibility problems. When I take a look at your web site in Safari, it looks fine but when opening in IE, it’s got some overlapping issues. I just wanted to provide you with a quick heads up! Besides that, wonderful site!

  49. After looking over a number of the blog articles on your website, I truly appreciate your technique of writing a blog. I added it to my bookmark webpage list and will be checking back soon. Take a look at my website as well and let me know how you feel.

  50. misi,, saya lagi butuh bantuan buat sharing seputar manipulasi akun facebook nih,, seseorang telah mmbuat akun palsu atas nama saya, dan isi akunNya mencemarkan nama baik saya,, saya ingin hapus akun itu tapi kesulitan mendapatkan emailnya,, mohon bantuannya,,
    terima kasih

Ingin berkomentar?

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s